Groeiende school

Op dit moment alleen twee kleutergroepen en 1 groep 3

Wat brengt de toekomst

Inmiddels bestaat de school uit twee kleutergroepen, waar jongste en oudste kleuters gemengd in de groepen zitten. In het schooljaar 2019/2020 ontstaat de eerste groep 3 en groeit de school in de jaren daarna steeds met één groep. In het schooljaar 2024/2025 zijn we dan een volwaardige school, met de groepen 1 tot en met 8 in één pand. De school kent dan twee kleutergroepen en elke groep daarboven enkel. De groepsgrootte zal rond de 25 leerlingen liggen, in de kleutergroepen aan het einde van elk schooljaar iets daarboven.

Black-crown-cruquiusschool.png
Cruquius-school-haarlem-koninginnebuurt-leidschebuurt-visie-buiten-spelen

De renovatie

Onze school is gehuisvest in een prachtig pand aan de Leidse vaart. Het is al jaren een school. Om in de toekomst een veilige plek te kunnen bieden aan al onze groepen is renovatie nodig.In 2019 wordt de hele school grondig gerenoveerd en uitgebreid met één lokaal.

Alle lokalen krijgen nieuwe hardhouten kozijnen met dubbel glas, een nieuw verwarmings- en ontluchtingssysteem, verborgen onder de nieuwe plafonds. Er worden overal nieuwe vloeren gelegd. Alle lokalen worden extra geïsoleerd en opnieuw geschilderd, voorzien van linoleum en zonweringen. Er wordt een extra lokaal gebouwd, evenals een documentatieruimte en extra ruimte voor de buitenschoolse opvang. Twee kleedruimtes en een renovatie van de inpandige gymzaal maken het gebouw straks tot een moderne school, die ruimte biedt aan 8 groepen. De buitengevel wordt in ere hersteld en gerenoveerd.

Bijna klaar

De werkzaamheden zijn half april afgerond. Op 24 april keren we terug naar ons eigen pand. Vanaf maandag 11 mei starten de les daar.

Yellow-crown-cruquiusschool