BSO

Informatie BSO

Cruquius-school-haarlem-koninginnebuurt-leidschebuurt-op-stoom-logo

BSO Cruquius
Ver hoeven we niet te lopen, we schuiven gewoon een deur op. Fijn zo’n BSO in school. En wat voor BSO trouwens! Je kind mag bij ons van alles uitproberen en ontdekken. We bouwen torenhoge torens van  Kapla, maken kunst uit restmateriaal en dan heb je nog het schoolplein waar we ons kunnen uitleven. Van een beetje regen deinzen we niet terug, maar giet het van de regen dan hebben we de gymzaal om de benen uit ons lijf te rennen.

BSO Cruquius  is van maandag t/m vrijdag geopend vanaf het moment dat school sluit tot 18.30 uur. Op studiedagen en in schoolvakantie is de BSO geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Ook voor jouw kind?
BSO Cruquius is er voor kinderen van de Cruquiusschool. Zij kunnen ook naar de    voorschoolse opvang  en  tussenschoolse opvang   van Op Stoom.

Verder werken we samen met twee opvangorganisaties die hun opvang op een andere locatie verzorgen. Zij halen de kinderen op onze locatie op en brengen de kinderen dan naar hun eigen locatie.

Black-crown-cruquiusschool.png

Sportfever-logo-BSO

Een naschoolse opvang puur en alleen gericht op sport en spel in de buitenlucht. Hoe lekker is dat!

Sportfever is een sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar met energie voor 10!

De locatie is gevestigd in het clubhuis van THB.

Op de Sportfever BSO kom je spelenderwijs in aanraking met heel veel verschillende sporten.

Leer de basistechnieken van hockey, surfen, dansen, honkbal, tennis, rugby, paardrijden en nog veel meer sporten!

Yellow-gears-2-cruquiusschool.png

Kinderopvang Schuylenburght