BSO

Informatie BSO

Cruquius-school-haarlem-koninginnebuurt-leidschebuurt-op-stoom-logo

Voor de voorschoolse, tussen schoolse en naschoolse opvang werken wij samen met Op Stoom. In de school hebben zij twee ruimtes beschikbaar waar de kinderen worden opgevangen tussen 07.30 uur en 18.30 uur.

We werken samen met vaste medewerkers, die zoveel mogelijk aansluiten bij de thema’s die we in de school hanteren.

Om gebruik te maken van buitenschoolse opvang, kunt u zich inschrijven bij Op Stoom.

Verder werken we samen met twee opvangorganisaties die hun opvang op een andere locatie verzorgen. Zij halen de kinderen op onze locatie op en brengen de kinderen dan naar hun eigen locatie.

Black-crown-cruquiusschool.png

Sportfever-logo-BSO

Een naschoolse opvang puur en alleen gericht op sport en spel in de buitenlucht. Hoe lekker is dat!

Sportfever is een sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar met energie voor 10!

De locatie is gevestigd in het clubhuis van THB.

Op de Sportfever BSO kom je spelenderwijs in aanraking met heel veel verschillende sporten.

Leer de basistechnieken van hockey, surfen, dansen, honkbal, tennis, rugby, paardrijden en nog veel meer sporten!

Yellow-gears-2-cruquiusschool.png

Kinderopvang Schuylenburght