Verbouwing

Wij zijn tijdelijk te gast bij IKC de Argonauten aan de Nicolaas van der Laanstraat 25 in haarlem

Tijdelijke locatie

 

Onze school is gehuisvest aan de Cruquiusstraat 2. Dat prachtige pand is aan een grondige renovatie toe. Om ruimte te geven aan de bouwwerkzaamheden zijn wij daarom vanaf maandag 25 februari 2019 gehuisvest aan de Nicolaas van der Laanstraat 25 in Haarlem, in het nabij gelegen Garenkokerskwartier.

Wij zijn daar te gast bij IKC de Argonauten, tevens een school van onze stichting Spaarnesant.

Yellow-gears-2-cruquiusschool.png

De verbouwing

 

Onze lokalen bevinden zich op de eerste verdieping in de rechtervleugel en op de tweede verdieping in de rechtervleugel.

 

Tijdens onze afwezigheid wordt ons eigen pand volledig gerenoveerd. Alle lokalen worden voorzien van nieuwe vloeren, nieuwe plafonds, nieuwe kozijnen met dubbel glas en extra isolatie.

 

De buitenkant van het gebouw wordt helemaal gereinigd en in oude glorie hersteld.

 

Verder komt er aan de pleinkant van het gebouw een aanbouw. Daardoor kunnen we een tweede inpandig trappenhuis, twee kleedkamers, een achtste klaslokaal en een keuken voor Op Stoom realiseren. Deze werkzaamheden nemen ongeveer 10 maanden in beslag. Volgens planning zijn de werkzaamheden in mei 2019 gestart.

 

In de loop van 2020 keren we dan terug naar ons eigen gebouw, aan de Cruquiusstraat 2.

Ondertussen op de Cruquiusstraat 2…

IMG-20191127-WA0008
IMG-20191127-WA0009

We houden u op de hoogte van de vorderingen! Tot die tijd ontvangen we u graag aan de Nicolaas van der Laanstraat 25, 2013 BL in Haarlem

 

Ons telefoonnummer en e-mailadres zijn ongewijzigd.

 

Graag tot ziens.