Kerstdiner & kerstvoorstelling

Beste ouders,

Het einde van het jaar nadert en de kerstvakantie staat voor de deur.
Op donderdag 21 december hebben wij ons Kerstdiner.
Wilt u uw kind daarvoor een bord, beker en bestek meegeven? Graag uiterlijk donderdagochtend, zodat we alles kunnen klaarzetten voor de avond. Daarnaast willen we u vragen iets lekkers te maken voor ons kerstdiner. De intekenlijsten hangen al klaar op de prikborden naast de klassen. Behalve een lekker hapje kunt u ook denken aan iets te drinken of een toetje. Samen kunnen we er een feestelijk en gevarieerd diner van maken. U kunt uw bijdrage kwijt op de “buffettafel “in de klas als u uw kind komt brengen.
De kinderen worden om 17.30 uur op school verwacht in hun mooiste kerst outfit. In de klassen staat dan alles klaar. Rond 18.15 uur komen de twee klassen bij elkaar om te luisteren naar een kerstverhaal verteld door juf Ellen. Om 18.30 uur kunt u uw kind ophalen in de klas. Samen lopen we dan naar buiten om een sterretje af te steken en zo het kerstdiner af te sluiten.

De volgende dag begint de laatste schooldag gewoon om 08.30 uur. Maar we willen graag samen met u de vakantie inluiden.
U bent van harte uitgenodigd om op vrijdag 22 december te proosten op de vakantie en het nieuwe jaar. Onder het genot van een glaasje warme chocomel met iets lekkers kunt u bovendien genieten van onze voorstelling: “Omdat het kerstmis is….” Gespeeld door de kinderen van IKC de Argonauten én de Cruquiusschool.
De deur gaat om 11.15 uur open. U kunt dan plaatsnemen in het toneellokaal boven aan het einde van de gang. Als u een plekje heeft gevonden, lopen wij met de kinderen naar het podium en spelen onze voorstelling. Ons optreden duurt ongeveer een kwartiertje. Daarna kunt u samen met uw kind een glaasje chocomel drinken en dan samen lekker naar huis om vakantie te vieren. Haalt u voor u naar huis gaat nog even de tas van uw kind uit de klas?
Voor de voorstelling hebben de kinderen twee waxinelichtjes op batterij nodig. Wilt u deze voor vrijdag de 22e aan uw kind meegeven?
Tot slot willen we vragen of er een paar mensen in de gelegenheid zijn om ons voor de voorstelling te helpen met het klaarzetten van het podium en de stoelen. We willen daar graag om 10.00 uur mee starten. Vele handen maken licht werk… U kunt zich opgeven bij de leerkracht van uw kind.
We hebben er veel zin in! Hopelijk tot vrijdag 22 december…
Team van IKC de Argonauten en de Cruquiusschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *